top of page

Ervaringen

        Katrien C. 

"Dagelijkse koppijn gecombineerd met hevige en steeds vaker terugkerende migraineaanvallen maakten het soms moeilijk om degelijk te functioneren. Op aanraden een eerste afspraak gemaakt bij Acupunctuur Katrien Vandevelde. Intussen zijn we al enkele weken verder en komen de migraineaanvallen minder frequent en minder intens. Dit is een hele verademing waar ik super dankbaar voor ben. En we doen verder, alle verbetering is meer dan welkom!"          

        Quentin P.

"In 2 woorden: 'De Max'.

Gemakkelijk bereikbaar, aangename en comfortabele praktijk en flexibel in de afspraakuren. Katrien werkt heel nauwkeurig, is heel attent, gedreven en vooral gepassioneerd door wat ze doet.

Bij elke acupunctuursessie boek ik resultaat en voel ik me telkens beter. Acupunctuur & Kinesitherapie Katrien Vandevelde is zeker een aanrader."

        Laura M.

"Ik had van vrienden gehoord dat ze zeer tevreden waren met acupunctuur om acne te behandelen. Ik heb me ook laten behandelen en ben ook zeer content: mijn vriendje vindt dat ik meer positieve energie en goeie vibes heb gekregen door de acupunctuur behandelingen van Katrien."

        Jeanine VG.

"Na maanden langsgaan bij cardioloog, longarts, gastro-enteroloog, bleek ik aan hyperventilatie te lijden. Moedeloos kwam ik bij de praktijk van Katrien terecht...Na zeven sessies waarvan drie acupunctuur en vier heel gerichte drukpuntmassages, voel ik mij reeds stukken beter, eindelijk! Er wordt naar jou geluisterd, nota genomen en zo naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf toegewerkt. Zo fijn te weten dat iemand jou helpt! Ik ben absoluut fan van acupunctuur, goed voor lichaam én ziel. Hartelijk dank Katrien!"

        Maria B.

"Ik kwam voor pijnlijke handen en gevoelloze vingers bij Katrien. Na enkele beurten acupunctuur voelde ik me rustiger en kon ik beter slapen. De pijn die ik in mijn handen had, is zachter geworden. Mijn buik en darmen zijn beter. Ik voel me lichter in mijn hoofd en heel mijn lichaam. Ongelofelijk wat acupunctuur met een mens doet..."

MOMENTSBYMAGA-Katrien-28.jpg
bottom of page