top of page

Wie zijn wij?

IMG_20210716_170741079~2[3764].jpg

Nathalie Cocheteux

Nathalie studeerde in 1994 af aan de universiteit Université Catholique de Louvain als master in kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Haar eerste werkervaring was in het privé revalidatiecentrum 'L'Espoir' in Villeneuve d'Ascq (Frankrijk), gespecialiseerd in sport en post-operatieve revalidatie.

 

Nathalie werkte jarenlang in het ziekenhuis AZ West in Veurne op de dienst  voor orthopedische, traumatologische en neurologische revalidatie.

In 2017 ruilde ze haar werk in het ziekenhuis in voor de praktijk bij Katrien. Daar werkt ze elke namiddag. De samenwerking met Katrien brengt een aangename, plezante sfeer in de praktijk. 

Haar verschillende specialisaties betreffen: sportopleiding als Personal Trainer en  manuele therapie volgens Cyriax. Ze werkte ook de opleiding als voedingsdeskundige af. Binnenkort start ze met de opleiding KineCoach: Beweging en gezondheid en Cardiologie.

Als kinesitherapeute wilt ze het functioneren van het menselijk lichaam helemaal begrijpen. Met dit inzicht wil ze de klachten, de beperkingen en de bewegingsvermogens van patiënten verbeteren.

"De wil van de patiënt om te genezen is de start van alles. Een goede samenwerking tussen de patiënten en de kinesitherapeut leidt tot een succesvolle behandeling!"

bottom of page